MORE IN STORE SHOOT (MISS) MET YARA HETZEL


1-4-2017

Keuzeset

Hoi Yara en Kiki,

Hieronder vinden jullie de keuzeset. De foto's (ook die hierboven in de banner) zijn nog niet niet bewerkt en blijven daarom ook strikt privé. Ze mogen niet getoond of gepubliceerd worden in welke vorm dan ook. Ik wil eerst de door jullie gekozen foto's bewerken en ervoor zorgen dat het licht, contrast, kleur, oneffenheden, haren, achtergrond en zo netjes in orde zijn. Bovendien publiceren we alleen foto's die we allemaal mooi vinden. Vanzelf ontstaat er op deze website een publicatieset. De foto's die daarin komen, mogen door iedereen op internet gezet worden met links en tags naar Wanted Fashion en naar Fashion Cannon (check Facebook en Instagram). Jullie horen van mij wanneer er nieuwe foto's in de publicatieset geplaatst zijn.

Yara mag de foto's uit de publicatieset gebruiken voor haar portfolio, zoals geregeld in deze quitclaim.

 

Hoe werkt het?

Kies per kledingset welke twee à drie foto's je het mooist vind en geef de nummers aan mij door. Denk maar zo: van elk setje kleding zit maar één foto die het mooist is. Ja toch? En juist die willen we natuurlijk aan iedereen laten zien.

Tip: kijk vooral naar pose en naar uitdrukking/uitstraling.

Oneffenheden in de huid worden in de bewerking worden bijvoorbeeld tóch weggepoetst. Ook als bijvoorbeeld de achtergrond van de winkel in beeld is, of de flitser, kun je die foto gewoon kiezen. 

Veel plezier. Hoor ik snel van jullie?

 

 

KEUZESET: NIET VOOR PUBLICATIE

Klik om te vergroten:

Thanks

Thanks 4 shooting!

Groetjes,

Maik