colorfashion-1.jpg
ilaya_browns-1.jpg
colorfashion-1.jpg

fashion cannon


Beter beeld voor jouw instore en online promotie

SCROLL DOWN

fashion cannon


Beter beeld voor jouw instore en online promotie

Jouw branding is je visitekaartje.

De juiste beelden bepalen of de klant bij jou komt, of bij een ander.

BOOM your Business

by

Fashion Cannon

 

Nu tijdelijk voor slechts € 95

 

lees hieronder verder

ilaya_browns-1.jpg

More in Store shoot


Een fotoshoot in jouw winkel

met je eigen modellen!

 

More in Store shoot


Een fotoshoot in jouw winkel

met je eigen modellen!

 

Vertrouwd, op je eigen plek.

Je hebt een van je klanten gevraagd of ze eens wil poseren en hebt daarop een enthousiaste reactie ontvangen. Een week later is ze op haar best de winkel binnen gelopen en trekt in de paskamer het eerste setje aan. Intussen staan de flitsers klaar en drinken we en kopje koffie. Nog even en de shoot kan beginnen..... More in Store: een professionele fashionshoot in jouw winkel.


Social Media

Je bent als ondernemer veel te vinden op Twitter, Instagram, Facebook en LinkedIn. Check eens welke posts de meeste reacties opleveren. Waarschijnlijk zijn dat berichtjes met foto's en/of video's. Er is onderzoek gedaan onder Facebookberichten van grote bedrijven: beelden spreken mensen meer aan dan woorden en generen veel meer aandacht dan tekst.

Conclusie: mooie foto's leveren geld op. Ze brengen jou in contact met je potentiële klant. Selfies maken in de passpiegel? Dat is een start, maar er is méér: More in Store foto's van Fashion Cannon!

Maak jouw merk Sterk

Uiteraard ben je trots op jouw winkel. Je hebt de mooiste merken in de rekken hangen en je winkel staat vol met de instore reclame van deze labels. Maar waar zijn de reclamebeelden met JOUW logo? Waar is JOUW personal touch? Natuurlijk wil je graag posters met je eigen tekst en je eigen logo in de winkel. En je wilt deze foto's op je flyers, je webshop en advertenties gebruiken om jouw winkel te promoten.

Boek een "More in Store" winkel-shoot bij Fashion Cannon. Ik kom bij jou in de winkel shooten en lever reclamefoto's, mét jouw logo inclusief publicatielicenties. 

Dat is meer dan instore. Dát is More in Store!


Hele gave shoot gehad in mijn kledingwinkel. Maik is super enthousiast en luistert goed naar wat je wilt en mooi vind en denkt met je mee. De foto’s zijn echt super mooi geworden!
— Kiki Starrenburg, Wanted Fashion
We hebben van de week een hele leuke shoot gehad in de winkel. Het was echt een fijne, maar ook een gezellige samenwerking en de foto’s zijn top geworden! Top service van Fashion Cannon!
— Tamara, Four Fashion

Voordelen van de Instore Shoot

 • Je bent zélf eigenaar van de beelden en mag ze daarom voorzien van je eigen logo en tekst en ze bovendien commercieel inzetten om je winkel te promoten.
 • Je bent daarmee niet meer afhankelijk van het beeldmateriaal dat kledingmerken je sturen (waar je niet eens je eigen logo of tekst in mag aanbrengen!).
 • Je kiest zélf je model(len): boys en girls die bij jou shoppen en die passen bij JOUW stijl. Vraag of ze het leuk zouden vinden te poseren voor een professionele shoot!
 • Doordat de modellen uit jouw buurt komen, fungeren zij als ambassadeurs voor je winkel. Ze nemen hun vrienden en vriendinnen mee om in jouw zaak te komen kijken naar de foto's die we gemaakt hebben. Leuk voor iedereen!
 • Je bent direct betrokken bij de totstandkoming van de beelden en hebt daarmee de styling geheel in eigen handen.
 • Met professionele beelden straal je kwaliteit uit en dat is goed voor je branding: je trekt meer klanten aan.
 • Je verbetert je marktpositie met kwalitatief betere beelden dan die van je concurrentie.
 • Je ontvangt beelden die ook op posterformaat mooi blijven, mocht je ze op groot formaat willen afdrukken.

Is dat niet duur?

Kwaliteit heeft een prijs, maar is ook herkenbaar. Potentiële klanten associëren deze kwaliteit met jouw bedrijf. Goede branding is daarom een essentiële factor in de succesvolle benadering van je publiek. Je bepaalt ermee wie er naar jouw winkel komt! Professionele foto's trekken meer klanten uit het hogere segment aan. Eenmaal binnen, zijn zij sneller bereid méér uit te geven. Wanneer je het hoge niveau van je instore presentatie combineert met een uitstekende service, maak je er terugkerende klanten van. Zo verdien je jouw investering terug. Slimme marketing loont! En wat denk je van je modellen? Zij vormen een enthousiaste groep die op social media jouw foto's delen en daarmee anderen aantrekken. Zij verdienen voor hun enthousiaste bijdrage ook wel een mooie korting in jouw zaak, vind je ook niet?

Vergeet overigens niet de kosten van een More In Store Shoot op te voeren als bedrijfskosten, want ze zijn uiteraard ook nog eens fiscaal aftrekbaar.

Tel uit je winst!


Op de Fashion Cannon iPad kijk je live mee naar de beelden die we maken.


Kennismakingsshoot

Wil je eens proberen welk effect een More In Store Shoot heeft op jouw branding en marktpositie? Vraag dan een kennismakingsshoot aan. Gegarandeerd dat je deze terug verdient!

 • Slechts €95,- (ex BTW)
 • Drie commerciëel inzetbare foto's, inclusief licentie!!
 • Je kiest je eigen model(len) en kledingsetjes / styling
 • Vermelding van jouw shoot in de Fashion Cannon kanalen (Social media en website).

Tip: trek klanten door een fotoshoot weg te geven

Een slimme ondernemer bedenkt de leukste acties om zijn klanten in het zonnetje te zetten. Een gelukkige, tevreden klant maakt immers de beste reclame die je je kunt wensen. Een More In Store Shoot kan je ook daarbij helpen! Bedenk bijvoorbeeld een actie waarbij je klanten uitnodigt boven een bepaald bedrag in te kopen, omdat ze dán een fotoshoot bij jou in de winkel kunnen winnen. Zo vergroot je je omzet én heb je tevens leuke content voor jouw promotie op social media en andere marketingkanalen.


 

Klik hier:


Hieronder vind je een voorbeeld van een More In Store Shoot (MISS):


Alleen voor Fashion?

Natuurlijk fotografeer ik ook elders!

 

Hieronder een voorbeeld van een foto met logo: